Lutkenieuwstraat 31A

Tussen de Vismarkt, het Hooge der A en het Harmonie Complex ligt aan de Lutkenieuwstraat een prachtig historisch kantoorpand(je). Door deze zeer centrale ligging sta je binnen enkele minuten op de Grote Markt. Toch weet deze locatie de stadse drukte te vermijden door zich verdekt op te stellen in een fraaie, smalle en langgerekte straat.

Het pand ademt zowel van binnen als van buiten een historische sfeer. Deuren met fijngesneden houtwerk, verschillende prachtige ornamenten en een originele schouw maken van deze locatie een verborgen parel.  

Ben je op zoek naar een sfeervol kantoor in hartje centrum dan is de Lutkenieuwstraat 31A de perfecte plek. Als werkplek ideaal gesitueerd in een rustiek straatje, maar ook goed geschikt als uitvalsbasis voor een tripje naar de markt, een gezellig terras of een van de andere vele faciliteiten die de binnenstad rijk is.

 

check klein
Inspirerende werkomgeving
check klein
Hoogwaardig internet
check klein
24 uur, 7 dagen per week toegankelijk
check klein
Perfect bereikbaar, gelegen aan de westelijke ringweg
check klein
Netwerken met andere ondernemers
check klein
Gratis parkeren op eigen terrein

Pronkkamer

Huurprijs€495,00 per maand excl. btw
Servicekosten€0,00 per maand excl. btw
Oppervlakte17m²
Verdiepingbegane grond
Beschikbaar perdirect

De huurprijs is een all-in prijs; dat betekent dat alle kosten voor o.a. gas, water, licht, hoogwaardig internet en zelfs de schoonmaak van jouw kantoor inbegrepen zijn! Kantoor-Groningen biedt kortlopende, flexibele contracten die na de eerste periode van 6 maanden maandelijks opzegbaar zijn. 

Nog niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk hier ons complete aanbod